Comfortelectronics.dk Byggeri Tråde tilbage til frimurerne

Tråde tilbage til frimurerneDer er mange af de gamle fag som tømrer, murer og snedker, som i gamle dage bevarede deres hemmeligheder meget tæt på kroppen, og de mål, som de byggede efter, og de måleenheder, som de så nøjagtigt mestrede, var noget, som de gemte i lukkede foreninger, og deres laugmestre var nogen, som sad på stor magt og viden.

Hvis du ser på murerfaget, så er der lige linjer fra de murere, som vi alle kender i dag og frimurerne. De samme instrumenter, som fagene i sin tid brugte til at måle ud, hvordan de skulle bygge, som passer og vinkelmålere, er de instrumenter, som frimurerne i dag har på deres emblemer, bygninger og smykker, og de er selv stolte af den historie, som de står på skuldrene af.

Håndværkere i selv religionen

Tømrerne er der ikke så mange fortællinger om, men der er ingen tvivl om, at de går tusinder af år tilbage, og ja historien fortæller os jo, at Jesus far var tømrer, så tømrer har med sikkerhed haft lignende fortællinger, som deres mestre har beskyttet, så godt som de kunne, så de ikke kom ud til de almindelige borgere.

Snedkerne har også en lang og interessant historie, de er dem, som har været for dem med lidt flere midler, dem som kunne købe fine møbler, for de fleste klarede sig med det, som de selv kunne stykke sammen og de få møbler, som man havde, var ofte noget, som var gået i arv i generationer.

Kendt kvalitet

At snedkerne så ofte producerede møbler i en fremragende kvalitet er noget, som vi i dag kan se på mange af vore store herregårde og blandt de familier, som har været så heldige, at de har kunne beholde møblerne i familiernes eje så lange tid, at de i dag står med møbler, som har deres helt egen historie, og som de nu selv er en del af.

Blikkenslagerfaget er et af de nyere håndværk, og de er har måske ikke så mange traditioner, men så alligevel, for i dag er det blikkenslagerne, som er med til at lave tag og facade, som det du ser på herregårdene. Det er dem, som kan lægge et kobbertag og arbejde med de gamle typer af nedløbsrør som hører til på de gamle bygninger.

luxury-travel