Comfortelectronics.dk Byggeri Bygeriet er traditionernes holdeplads

Bygeriet er traditionernes holdepladsSom byggeriet har udviklet sig, så er der kommet mange nye tiltag, og de gamle håndværk er ikke væk, men de har måtte udvikle sig i takt med, at byggeriet har gjort det, og der er mange, som har set de gamle tricks og de rigtig gamle dele af håndværket forsvinde ud i glemslen. Specielt på museer som frilandsmuseet i Brede, hvor de gamle huse bliver samlet, hvis de kommer igennem nåleøjet og bliver fundet gode nok til at blive samlet igen på deres område.

På dette museum står de tit og mangler dem, som kan de gamle håndværk, og de ansætter derfor dem, som i deres otium kan bidrage til, at vi kan vedligeholde de gamle huse og samtidig være en del af museet, for de kommer ud på selve museet og går og arbejder.

Dem, som besøger de gamle huse, kan komme til at se, hvordan en tømrer for år tilbage ville sørge for at en bjælke i et hus blev udskiftet og erstattet med en ny, som er savet til på gammeldags maner, eller det kan være der skal udskiftes noget på et tag, som de besøgende kan opleve.

luxury-travel