Byg dit liv i legoAt bygge noget, det kan vi alle lide, men hvor mange af os er helt reelt gode til at springe ud i det, vi går og drømmer om? Livet handler for de fleste om at lege, men det handler også om at bygge. At bygge ting op, som kan være vedvarende, og som det er muligt at bruge til noget. Og hvorfor ikke begynde at konstruere sit liv i Lego, når nu det er en reel mulighed? På den måde har man jo netop mulighed for at prøve ting af, og det er samtidig noget, der er ganske ufarligt. Hvis ikke man har lego derhjemme, kan man sikkert finde et sted, hvor det er muligt at låne noget, og ellers er det jo bare op med pengepungen. Man skal jo nok få råd – hvis man vil altså, og det behøver tilmed ikke være så dyrt, som man måske går og frygter. Apropos ting, der ikke er dyre, så kan man også med stor glæde og fornøjelse kigge forbi Gorilla Sports, for her er det muligt at anskaffe sig noget godt udstyr, der heller ikke koster mange penge. Alle mennesker kan som regel lide at spare penge, og der er jo absolut en god grund til at købe ting til en billigere pris, når muligheden nu netop foreligger.

Men vi skal også tilbage til byggeriet, og særligt her er Lego en god mulighed. For mange voksne kan det desværre være en skræmmende affære at gå i gang med at lege, selvom det inderst inde er det eneste, de går og drømmer om. Måske er tiden derfor netop kommet til at prøve det af, for det vil også kunne være med til at berige livet. Vi skal have det godt, mens vi er her, og der er ingen grund til at udskyde ting eller ikke gøre noget ved det, der skal gøres noget ved. Det er naturligvis altid en hel individuel sag, hvad det er, der trænger til at blive gjort noget ved, men for langt de fleste mennesker er det som regel gældende, at de brænder inde med det ene eller det andet.

Er det også sådan for dig? Hvad med at gå i gang med at bygge det, der skal bygges, og hvad med at begynde at gøre det, inden det er for sent? Klokken tikker, det ved de fleste, men hvad de fleste ikke ved er, at vi ingen tid har at spilde. Måske er der noget, der skal gøres, og hvis der er, så kan det jo gøres i dag. Der er i hvert fald ingen grund til ikke at gøre det, der skal til, og du kan med sikkerhed også alt, hvad du vil.