Comfortelectronics.dk Uncategorized Fødselsdag med tema

Fødselsdag med temaVi har alle prøvet det der med at der nærmer sig en fødselsdag – hvad enten det er vores egen eller en, der skal fejres, og der står vi og vil gerne lave noget super originalt og anderledes end det sædvanlige, men hvad? En god idé kan være, at lave en tema fødselsdag som plejer at blive godt modtaget af gæsterne og er spændende for dig at organisere. Sådanne fester har som reglen meget stor succes, fordi alle morer sig helt vild med det. Der er mange muligheder, når der tales om tema fødselsdage. Enten kan du vælge, at det kun er pynten, der er tema bestemt, f.eks. kan det være fødselsdag på Hawaii eller fødselsdag i sort og hvidt. Men du kan også vælge, at festen skal være med udklædninger.

Tema bestemt fødselsdagskage

Hvis at du vælger, at det kun er pynten, der skal være tema bestemt, så kan du nemt opnå den ønskede effekt ved at vælge den passende pynt. Til en Hawaii fest skal du stort set bare bruge en masse blomster, og selv om det ikke er med udklædning, så kan du jo godt lave nogle blomster guirlander til dine gæster alligevel. Hvis du derimod vælger en temafest med udklædning, så er det meget sjovt for alle, både dig selv og gæsterne. Det foregår sådan, at du vælger temaet, som kan være alt lige fra cowboy og indianere til disco fest eller noget, der hitter helt vildt – Casino temaet. Og nu vi er nået så langt, så mangler vi kun det sidste punkt, og det hedder: Konstruktion af fødselsdagskagen. Men bare rolig, for hertil får du også lige et par praktiske tips, som kan være med til at give dig inspiration. Det er nemlig ikke svært, hvis du sørger for at have de nødvendige ting.

Kagen skal matche festen

Man kan opnå de vildeste effekter med ganske simpel kagepynt. Du kan f.eks tage hvide flødeboller og lave chokolade øjne og mund på dem, så har du små spøgelser, eller du kan bruge små stykker legetøj og blomster. Du kan også selv bage en temakage f.eks. en roulette eller noget andet, hvis du er lidt ferm til det, eller du kan få nogen, der er det til at lave den for dig. Og så kommer vi til det sidste tips, som er: Find festartikler hos partyking.dk, der kan du nemlig finde alt det, som du har brug for til din tema fødselsdag. Lige fra dekorationen til selve kagen og fødselsdagsbordet til et hav af udklædninger som du selv kan bruge på dagen, og som du også kan tilråde dine gæster, hvis de er nødt til at købe udklædningen. Med alle de tips og gode idéer, som du har fået nu, kan din tema fødselsdag ikke andet end at blive en stor succes!